Ne vedem la târgul alternativ Alt.Crăciun 2019

Ne vedem la târgul alternativ Alt.Crăciun 2019

UNDE NE MAI GĂSEȘTI PÂNĂ PE 22 DECEMBRIE

În fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Moș Dizainăr alege să viziteze și alte locuri faine. Anul ăsta a primit o trotinetă electrică ca să călătorească ușor, până pe 22 decembrie, între magazin și târgul din apropiere - Alt.Crăciun de la Mercato.Comunale, o ALTFEL de piață de Crăciun, unde te așteaptă concerte live, bunătăți și shopping alternativ de sezon.

Alt.Crăciun continuă tradiția târgului alternativ pentru al 5-lea an, de data aceasta în spațiul MercatoComunale care va fi special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experiență care îmbină atmosfera sărbătorilor cu happening-uri specifice. La Mercato Comunale ajungi foarte ușor, fiind în apropiere de Piața Victoriei și Gara de Nord, pe strada Gheorghe Polizu 28-24.

Cadourile prind o nouă formă în cadrul gift shop-ului Dizainăr prin creațiile unor designeri români, de la produse home&deco, accesorii și bijuterii la mici obiecte care pot fi dăruite oricărei persoane dragi. Producători locali vor încânta vizitatorii cu produse de sezon: turtă dulce, cozonac, produse de băcănie și multe altele. Food truck-urile aduc aroma și savoarea completată de băuturi un pic altfel: hot cocktails. Decorațiunile de Crăciun sunt nelipsite la fel ca muzica, de la concerte live, la DJ sets și un cor de copii, colinde și muzică ambientală.

Programul complet și evenimentele conexe din cadrul târgului sunt disponibile în cadrul paginilor:

https://www.facebook.com/Alt.Craciun/
https://www.facebook.com/MercatoCB/

Pe lângă muzică te așteptăm cu:

• Selecție de cadouri realizată de Dizainăr.
• Food Trucks: Spoonful, Arrosticini, Burger Van & Arepas Colombianas Bucharest.
• Hot Cocktails by Lillet.
• Activități pentru copii.

Program:

Miercuri-Vineri, orele 17.00-22.00
Sâmbătă-Duminică, orele 12.00-22.00

Accesul este GRATUIT.

foto: Mihai Georgiadi

Back to blog