Idei de cadou #deDizainăr pentru Valentine's Day și Dragobete

Idei de cadou #deDizainăr pentru Valentine's Day și Dragobete

Dacă ți-ai epuizat cele mai bune idei de cadou de Crăciun, venim noi în ajutorul tău de ziua iubirii. Disprețuită de unii, mult așteptată de alții, dar căutată pe Google de toată lumea, Valentine’s Day a devenit o dată fixă în calendarul nostru de cumpărături.

Indiferent cu care categorie te identifici, dacă ești în căutare de inspirație pentru cadourile de Valentine's Day și Dragobete, alege ceva potrivit pentru tine și jumătatea ta din lista noastră de recomandări. 

Ideile de cadou sunt împărțite în 3 categorii - pentru ea, pentru el și pentru amândoi - dar toate conțin obiecte create cu suflet de designeri români, ceea ce, credem noi, le face perfecte pentru ocazie.

Idei de cadou pentru ea

Completează nelipsitul buchetul de flori cu o eșarfă florală din mătase naturală 100% de la Rozmarin, cu mesajul te iubesc.


Dacă nu poartă accesorii la gât, îi poți oferi o brățară din aceeași colecție.


Totuși, dacă nu te poți prezenta la ușa ei fără un buchet de flori, de data aceasta completează-l cu una dintre vazele Drag and Drop printate 3D. Cu siguranță vor arăta bine pe masa din sufragerie.



Îi poți oferi o bijuterie pe care o va purta zilnic și îi va aduce mereu aminte de tine. Nu doar pentru că i-ai oferit-o cu drag, ci și pentru că se va asorta cu orice articol vestimentar, elevându-i ținuta. Alege din colecția minimalistă de bijuterii lucrate manual cu aur sau argint în atelierul Monom.

Dacă vrei să îi oferi ceva colorat, dar care își păstrează eleganța, te așteptăm în showroom să alegi din varietatea noastră broșe fine din porțelan, create și pictate manual, de la Ceramic Sparrow sau Alina Ceramics.

Dacă deja i-ai ales cadoul, dar totuși crezi că îi lipsește ceva, completează-l cu ceva glumeț și adaugă un pin ‘drama queen’ de la Moțart și o felicitare ‘fără perdea’ de la Ana Bănică. Alături de vinul ei preferat, cu siguranță o va face să zâmbească.

 

Idei de cadou pentru el

Dacă prietenul tău e friguros, învelește-l în fular 100% din lână călduroasă și moale de la Corinne Atelier. Dacă optezi pentru pled, vă puteți înveli amândoi. Ai nimerit și o perioadă bună, sunt la reducere! 



Dacă este genul de persoană căreia nu îi plac niciodată cadourile pe care le primește, mergi la sigur cu un ulei de barbă de la Panseea și un accesoriu 100% din piele de la Gabriel Geller sau QIP Design - brelocuri, portofele sau alte produse de piele din cele disponibile pe site sau în showroom. 



Iar dacă este un meșter desăvârșit, nimic nu îl va bucura mai tare decât un multitool de la QIP cu peste 30 de întrebuințări. De dimensiunea unui card de credit obișnuit, include șurubelniță Philips și plată, chei, deschizător de capace, cutter, raportor de 90 ° și o riglă de 7 cm.

Idei de cadou pentru amândoi

Dacă sunteți genul de cuplu care pune preț mai mare pe experiențe decât pe lucruri materiale, alege două căni din care să vă beți cafeaua în timp ce vă plănuiți următoarea vacanță. 

Recomandăm paharele Pastel de la Alina Ceramics în diferite nuanțe sau ceștile ‘capp’ de la Crafted on Earth, ambele din ceramică și cu design unic.

Plănuiește o cină romantică cu felurile voastre preferate de mâncare și oferă-i un plus de veselie decorului cu un Splash Set de la Nor Studio - format din două coastere și un suport de lumânare. Completează veselia cu un set întreg de produse de la Nor Studio.

Dacă tot ce vă doriți este o seară relaxantă pe canapea cu o băutură caldă și patrupedul casei, recomandăm Kitul Cozy, format dintr-un pled moale și călduros de la Corinne Atelier și lumânări din ceară de soia, cu arome speciale de la Moods.


Prețuiește-ți jumătatea cum prețuim noi designul românesc. Fie că e vorba de un pachet creat de noi, produse alese de tine sau un mesaj scurt însoțit de o floare și ceva dulce de la magazinul de la colț, te încurajăm să îți arăți iubirea așa cum știi tu mai bine.

Găsești toate produsele propuse pe site-ul nostru, de unde le poți comanda simplu și rapid selectând opțiunea cu livrare la adresa dorită sau ridicare din showroom.

Dacă alegi a doua variantă sau dorești să vezi întreaga colecție de produse, în luna februarie te așteptăm vineri și sâmbătă la showroom-ul Dizainăr de la Cișmigiu între orele 11.00-18.00. Pe Instagram și Facebook ne găsești mereu!

 

Back to blog