Conferința de design 2019: Despre utilizarea și optimizarea spațiilor

Conferința de design 2019: Despre utilizarea și optimizarea spațiilor

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design ce va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 - 14:00.

Profesioniștii invitați să prezinte studii de caz din practica proprie cât și să dezbată subiecte actuale privind designul spațiilor de locuit și al spațiilor publice sunt:

arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
arh. Andrei Butușină, co-fondator CRAFTR Studio
Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar în cadrul UAUIM
Thomas Kröger, Sales Director în cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
arh. Florin Enache, co-fondator #better - inițiativa pentru responsabilitate în construcții
Mihaela Zamfir (Grigorescu), șef de lucrări dr. arhitect în cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectură
Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari
dr. arh. Ilinca Păun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar în cadrul UAUIM, președinte al Asociației IDEILAGRAM
Bogdan Suditu, conferențiar universitar la Facultatea de Geografie a Universității din București, partener în cadrul MKBT: Make Better

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul Mihaela Pane, manager de proiect BIFE-SIM, Mihaela Ion, lector univ. dr., co-fondator Revista Atelierul/Asociaţia Atelierul de Creaţie și Gabriela Tîrlie, designer de comunicare Dizainăr. Conferința va fi moderată de Ileana Răducanu, profesor de design interior la DallesGO, redactor şef Elle Decoration România.

“Organizăm anual la Romexpo Conferința de Design, în cadrul târgului de mobilă BIFE-SIM, cu obiectivul de a aduce împreună specialiști din domenii conexe, pentru o mai bună informare și colaborare în această industrie. Conferința este deja la a 8-a ediție. Ne-am dorit în fiecare an să abordăm teme de actualitate, alături de specialiști de top. La ultimele ediții s-a discutat despre “Smart industries for a smart city”, "Producție și Design", "Promovare și Vânzare în Design", iar anul acesta se va vorbi despre utilizarea și optimizarea spațiilor, în special a spațiilor de locuit și spațiilor publice, specialiștii din domeniu venind cu soluții de design.

Ne dorim ca publicul amator prezent la Conferința de Design 2019 să afle de la specialiști ce presupune un spațiu de locuit optimizat din punct de vedere al spațiului disponibil și al funcțiilor pe care trebuie să le deservească, să înțeleagă cum ar putea fi amenajate, pentru un confort sporit, spațiul public dar și clădirile de locuințe, și nu în ultimul rând ce impact au aceste lucruri asupra calității vieții lor, iar publicul profesionist să aibă ocazia să discute despre bune practici în aceste domenii, plecând de la exemplele concrete prezentate." – Mihai Costris, Director General Romexpo.

Notorietatea și numărul mare de participanți de la edițiile anterioare au condus la organizarea conferinței într-una din sălile din Pavilionul B3, construit de Romexpo în 2017, alături de Pavilioanele B1 și B2, ce oferă toate condițiile pentru organizarea unui eveniment internațional.

Accesul la conferință se face pe baza unei invitații pe care o puteți obține printr-un mail de înscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, în limita locurilor disponibile.

Public vizat: designeri, arhitecți, studenţi la arhitectură și arte plastice, specialiști în marketing, în relații publice, în social media, în publicitate, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor de stat cât și toți pasionații de design și arhitectură.

Pentru informații despre invitați și agenda conferinței și vă invităm să accesați www.bife-sim.ro/ro/conferinta-de-design-2019.

_____________________________

Parteneri media ai evenimentului: Igloo media, Revista Mobila, Atelierele ILBAH, The Institute, FEEDER, Modernism.ro, Gala Societatii Civile, MisiuneaCasa.ro, Gabi Ralea DIY & Decor, #better, Jurnalul de Afaceri, Antreprenor în România

Partener: Coffee 2 Go Romania

Invitați: ADN Birou de Arhitectură, Art Safari, Atelierele Ilbah, #better, CRAFTR Studio, DallesGo, Hettich, IDEILAGRAM, KMIN, MKBT: make better, MMZ birou individual de arhitectură, UAUIM, Universitatea din București

#ConferintaDeDesign #BifeSim

Back to blog