Cadouri de primăvară #DeDizainăr

Cadouri de primăvară #DeDizainăr

Paștele este un prilej bun pentru a reîntregi familia la masă și de a petrece timp prețios împreună. Pentru a înfrumuseța masa îmbelșugată, dar și pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri simbolice, v-am pregătit un set de recomandări #deDizainăr.

Cadouri pentru cei mici

Pentru a-i bucura pe jucăușii casei și a le oferi o ocupație, recomandăm setul de animale 3d ferma. Pot asambla singuri diferite animale domestice și pot țese povești în jurul lor după bunul plac.


Iar pentru adulții care au păstrat entuziasmul de a fi copil, setul de 50 de cartoline În fața blocului va stârni discuții și povești nostalgice despre jocurile din copilărie. Găsiți la noi varianta în română.


Cadouri pentru gazde

Indiferent dacă e vorba de mica ta familie sau familia extinsă, dacă vrei să îi oferi o mică atenție persoanei care și-a luat angajamentul de a avea grijă de voi, oferă-i un cadou special.

Setul de farfurii zburătoare va asigura o servire plăcută pentru această ocazie specială și toate cele care vor urma. 


Indiferent dacă aduci flori sau ceva de băut, poți adăuga carafa Penguin și vei acoperi 2 în 1 nevoile pentru carafă și vază. 

Cadouri pentru bucătarii pricepuți 

Pentru ulei, oțet, dressinguri și condimente, alege colecția originală de recipiente pentru bucătărie - ALBE. Dragoș Motica a folosit drept sursă de inspirație tradiţia locală de a culege ciuperci după ploile de vară.

Iar pentru vedeta ocaziei, recomandăm suportul de ou Cut de la Ubikubi, care va pune sub lumina reflectoarelor ouăle proaspăt pictate roșu.

Nu poți da greș cu un obiect sau set de ceramică. Platourile de la Alina Ceramics surprind prin designul creativ; acestea sunt turnate în masă necontrolată, asigurând ca fiecare design să fie unic.

Fie că vor alege să le folosească drept platouri sau în set de 6 farfurii, acestea vor deveni repede accesoriile lor preferate pentru mesele memorabile alături de cei dragi.

Le fel de frumoase și originale sunt și seturile de ceramică de la Nor Studio. De la farfurii, la tăvițe, la suporturi de lumânare, reprezintă cadouri la fel de practice pe cât sunt de estetice.


Cadouri potrivite pentru oricine

Potrivite pentru orice ocazie, am pregătit pachete personalizabile care vor aduce zâmbetul pe buzele oricărui destinatar.

Bonus, pentru un mic detaliu amuzant, adaugă o felicitare creată de Moțart și transmite-le gânduri bune sau chiar o glumă de Paște.

Echipa Dizainăr vă urează sărbători fericite! Ca de obicei, ne găsiți pe Instagram și Facebook și la showroom cu programare pentru cadouri cu suflet.
Back to blog