Mic târg de primăvară @Dizainăr

Broșe-mărțișor #deDizainăr pentru 1 martie

Vestitorul primăverii, dar și al facturilor mai mici la căldură - cu toții am oferit măcar un mărțișor figurilor materne din viața noastră: mamelor, bunicilor sau profesoarelor noastre preferate.

Pentru unii dintre noi a devenit obișnuință, iar pentru unii un gest special atunci când ne aducem aminte sau vedem taraba improvizată cu mărțișoare de la colț.

Dacă vrei să oferi o variantă modernă și elegantă a mult iubitului mărțișor, îți aducem noi o selecție de broșe care nu vor fi uitate în sertar.

Toate broșele de mai jos sunt create de designeri români, multe fiind chiar lucrate sau pictate manual de către aceștia, dar toate sunt speciale și neașteptate. Cert este că sunt unice și elegante de dăruit și de purtat cu drag tot anul.


Broșe printate 3D 

Broșele printate 3D de la i{n}stance sunt bazate pe negocierea între concept, geometrie și material, toate fiind traduse în cod. Datorită originalității lor, se potrivesc cu ținutele minimaliste, oferindu-le acea pată de culoare roșie caracteristică mărțișoarelor.

Vizitează-ne la showroom și vei putea alege din ediția noastră limitată de broșe, care nu se găsesc pe site.

Broșe pictate cu aur

Bijuteriile Mariei Paltin ar putea trece cu ușurință drept sculpturi de porțelan. Fiecare piesă a ei prinde viață individual, este modelată manual și își dezvoltă propria sa personalitate.

Broșele propuse sunt realizate manual din porțelan translucent, sunt pictate cu aur coloidal și reprezintă varianta elevată a mărțișoarelor florale și cu insecte.

 

Broșe de ceramică pictate manual

Dacă vrei să oferi ceva colorat și hazliu, dar care își păstrează eleganța, alege din varietatea noastră de broșe fine din porțelan, create și pictate manual, de la Ceramic Sparrow.

Broșe de ceramică pictate cu aur

Combinând cele mai bune elemente din ultimele două categorii, broșele de la Alina Ceramics sunt și hazlii și pictate manual cu aur, reprezentând un cadou inedit prin designul ales. Împreună cu un șnur alb-roșu, vor fi simbolurile unei primăveri vii și colorate.

Broșe de lemn

Broșele puzzle de lemn de la Karakter Studio îmbină formele geometrice cu culorile aprinse cu care ne-au obișnuit și până acum. Precum colierele lor, nu ne dezamăgesc niciodată, așa cum nu va fi dezamăgită nici cea care îl va purta.


De asemenea, în atelierul Karakter au fost create și broșele porc. Acestea sunt modelate și sunt pictate manual, făcând fiecare obiect unic. Alege-l pe cel potrivit gusturilor tale!

Datorită designului original, poți cumpăra câte o broșă și ție și persoanelor dragi fără a rămâne în pană de creativitate. Gestul tău va fi apreciat, iar purtătoarea va ieși în evidență cu un mărțișor inedit!

* Toate broșele vin împreună cu emblematicul șnur alb-roșu.

Descoperă și recomandările noastre pentru 8 Martie aici!

Dorești să vezi întreaga colecție de produse înainte de a plasa o comandă? Te așteptăm la Mic târg de primăvară @ Dizainăr în perioada 24 februarie - 1 martie și 6-8 martie, la showroom-ul Dizainăr de la Cișmigiu între orele 12:00-19.00. Pe Instagram și Facebook ne găsești mereu!

Back to blog