2 evenimente din circuitul #RDW2020 la Dizainăr

2 evenimente din circuitul #RDW2020 la Dizainăr

În perioada 14-20 septembrie, showroom-ul Dizainăr are bucuria să găzduiască expoziția retrospectivă "2010-2019 Design Highlights", parte din circuitul de evenimente conexe Romanian Design Week 2020.

2020 este un an al schimbărilor și al unor noi începuturi, așa că prin această expoziție ne-am propus să ne uităm împreună la ultimii 10 ani de design românesc ca să înțelegem cum a evoluat și prin ce schimbări a trecut, ce nevoi (mai) are această industrie și cum ar putea fi ele satisfăcute în contextul actual.

Program de vizitare
14 septembrie | orele 14:00-19:00
15-20 septembrie | orele 12:00-19:00
@ Dizainăr showroom, Str. Puțul cu Plopi nr.17

Abia așteptăm să ne revedem live cu voi la magazinul de design românesc de lângă Cișmigiu!

_____________________

Dizainăr este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute.

www.dizainar.com
#Dizainar #DesignStore #RomanianDesign #BuyLocal #RDWconnected

Pe 19 și 20 septembrie, ne revedem la magazinul Dizainăr de lângă Cișmigiu, cu voie bună, oameni creativi, drag de design românesc și discount-uri la produsele voastre preferate.

Romanian Design Yard Sale este un eveniment pe care îl organizăm o dată pe an și este în primul rând dedicat produselor imperfecte. Așa cum nimeni nu este perfect, nici produsele de design nu ies mereu din producție toate perfecte. Iată că le dăm o șansă acestora și o dată pe an le expunem cu un mare discount față de frații lor super perfecți.

De asemenea, pentru că suntem bucuroși că în sfârșit ne putem revedea live cu voi, pregătim prețuri speciale și la alte produse din magazin.

Program
19 & 20 septembrie | orele 12:00-19:00
@ Dizainăr showroom, Str. Puțul cu Plopi nr.17

_____________________

Vizitarea spațiului expozițional se va face cu respectarea normelor sanitare în vigoare, conform indicațiilor organizatorilor. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata vizitei. Este obligatorie respectarea distanței minime de 2m între persoanele care nu fac parte din același grup. Ne rezervăm dreptul de a limita accesul persoanelor care nu se conformează regulilor de siguranță.
Back to blog