Despre noi

Despre Dizainăr, platforma de design românesc

Dizainăr.com este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final. 

Magazinul concept Dizainăr și-a deschis porțile în decembrie 2012. Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, prezent la IMM Cologne 2017 și la Londra la Clerkenwell Design Weeek 2016, cu 3 participări la Salonul internațional de mobilă de la Milano (2016, 2015 și 2013) și prin zeci de acțiuni de educare și promovare în România, Dizainăr a creat o piață de design și a adus designerii români și designul românesc mai aproape de cumpărătorii de design și în atenția publicului internațional. În 2014, în cadrul târgului BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, marcând astfel o primă colaborare de succes între designeri de produs și producători români.

Portofoliul magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații deosebite ale designerilor români, de la mobilier, corpuri de iluminat, articole de bucătărie, ceasuri, grafică, până la accesorii personale, ceramică, decorațiuni, jucării și bijuterii, toate produse în serii mici și numai bune de făcut cadou sau pentru amenajarea locuinței.

www.dizainar.com | www.facebook.com/dizainar | www.instagram.com/dizainar

☛ Showroom București, strada Puțul cu Plopi (zona parc Cișmigiu / Știrbei).

#Dizainar #DesignShop #RomanianDesign #DesigneriRomani #CumparaLocal 
 

___________________________________

MANIFEST DE DIZAINĂR (lansat în 2012)

Imaginează-ți un loc în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă.

Pătrunzi într-un laborator de design românesc în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design își dau mâna pentru realizarea lor. În fond, noi utilizăm designul ca metodă originală de rezolvare a problemelor personale și sociale. Adresăm nevoi individuale prin soluții inovatoare. Aducem împreună factorii necesari pentru realizarea de obiecte, în stilul nostru.

"Astfel dacă ai un spate total diferit față de al celorlalți, de ce să nu te simți bine în scaunul TĂU, realizat pentru nevoile TALE? Sau poate ai realizat că iluminarea stradală poate fi făcută mai eficient. Hai s-o facem!" Inovația devine realitate în Dizainăr fără compromisuri și fără limite.

Noi suntem dizainări. Ceea ce oferim nu este doar cultură urbană în cel mai select mod al ei, nu este doar originalitate și inovație românească ci un adevărat mod de a trăi - modul nostru - viața de dizainăr.

Suntem magazinul-concept, destinat în exclusivitate creației de produs din România. Dedicați culturii și identității românești, am creat Dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare și generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care credem.

La noi, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

Reguli Dizainăr

 • Dacă ești în Dizainăr spui tuturor cine ești și ce faci (cartea ta de vizită reprezintă aderarea ta la manifest - o lași peste tot)
 • Dacă o lucrare de-a ta este expusă la Dizainăr prietenii tăi vin să o vadă
 • Dacă cineva spune că Dizainăr e "COOL" sau "ÎN TREND" îl corectezi - știi bine că nu suntem nici cool și nici în trend - suntem ceea ce suntem și e frumos așa (ne trăim viața în modul NOSTRU)
 • Magazinul Dizainăr stă deschis atât timp cât trebuie
 • Dacă aceasta este prima ta zi la Dizainăr… trebuie să creezi sau să cumperi ceva

Beneficii Dizainăr

 • Te vezi
 • Te vinzi
 • Te (re)produci
 • Creezi în familie
 • Explorezi

Beneficii Cumpărător Dizainăr

 • Ce-i al tău e în serie mică
 • Ce-i al tău e autentic
 • Ce-i al tău e epic (productiv, simplu, deosebit)
 • Ce-i al tău e făcut local, de un dizainăr, și are un preț corect