Târgul cadourilor lui Moș Dizainăr #8

Târgul cadourilor lui Moș Dizainăr #8

Vii la Târgul cadourilor lui Moș Dizainăr ca să alegi pentru tine și cei dragi cadouri inspirate, de care să vă bucurați tot anul. Aflat la ediția a 8-a, târgul se întâmplă între 13-22 decembrie 2019, la magazinul Dizainăr din strada Puțul cu Plopi, nr 17, București. Accesul este liber, iar programul e de miercuri până duminică, orele 12.00-20.00.

În cea mai frumoasă perioadă din an, Moș Dizainăr revine în casa lui de lângă Cișmigiu și te așteaptă cu peste 700 de obiecte deosebite, frumoase și utile deopotrivă, produse în serii mici din materiale preponderent naturale, ce spun povestea designului românesc: decorațiuni și accesorii de casă, ceramică, articole de bucătărie, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri, cărți, jucării, bijuterii și grafică.

Dizainăr este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute.

DESPRE MOȘ DIZAINĂR

Moș Dizainăr este un personaj creativ și nonconformist, care a apărut în 2012, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc.
Ilustratorii români l-au imaginat în fel și chip pe Moșul cel nonconformist și versatil. Anul acesta, Moș Dizainăr este imaginat și super-ilustrat de SuperSomething, un studio multidisciplinar care, atunci când nu face publicitate și editare, dezvoltă o serie inedită de jocuri În Fața Blocului/Around the Block. În Faţa Blocului a obținut mai multe premii, printre care și pentru Cea Mai Frumoasă Carte ilustrată în cadrul Galei Bun de Tipar 2015. În Faţa Blocului, edițiile RO și EN, se găsesc la Dizainăr.

LUMEA LUI MOȘ DIZAINĂR

Moș Dizainăr crede într-o lume mai bună, o lume mai generoasă, o lume ordonată, o lume sinceră, în care construim lucruri remarcabile, o lume mai simplă, fără resurse risipite inutil, în care nu încurajezi consumerismul, o lume mai puțin birocratică, mai puțin politică, mai prietenoasă cu noi, cu oamenii. Și mai crede că dacă ar fi să cumperi cadouri în această altă lume probabil că le-ai căuta la magazinul de design românesc Dizainăr.

Lumea privită prin ochii lui Moș Dizainăr este o lume frumoasă, în care lucrurile sunt puse în ordine și spun povești captivante și sincere.

UNDE NE MAI GĂSEȘTI PÂNĂ PE 22 DECEMBRIE

În fiecare an, Moș Dizainăr alege să viziteze și alte locuri faine, iar anul ăsta și-a luat trotinetă electrică ca să călătorească ușor între magazin și târgul din apropiere - Alt.Crăciun de la Mercato.Comunale, o ALTFEL de piață de Crăciun, unde te așteaptă 12 zile de concerte live, bunătăți și shopping alternativ de sezon. Așa că stai cu ochii și pe evenimentul Alt.Crăciun 2019.

_____________

Despre Dizainăr

Dizainăr.com este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

Magazinul concept Dizainăr și-a deschis porțile în decembrie 2012. Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, prezent la IMM Cologne 2017 și la Londra la Clerkenwell Design Weeek 2016, cu 3 participări la Salonul internațional de mobilă de la Milano (2016, 2015 și 2013) și prin zeci de acțiuni de educare și promovare în România, Dizainăr a creat o piață de design și a adus designerii români și designul românesc mai aproape de cumpărătorii de design și în atenția publicului internațional.

www.dizainar.com | www.facebook.com/dizainar | www.instagram.com/dizainar

☛ Showroom București, strada Puțul cu Plopi 17 (zona parc Cișmigiu)
Înapoi la blog