O scurtă retrospectivă Romanian Design Week @Dizainăr

O scurtă retrospectivă Romanian Design Week @Dizainăr

Azi, pe 15 mai 2020, ar fi început a 8-a ediție Romanian Design Week în București. Ne-am fi revăzut cu toți designerii, am fi sărbătorit noi produse lansate și ne-am fi pregătit de un maraton de evenimente conexe. Din cauza contextului actual, ediția a trebuit însă amânată. Ca să marcăm totuși momentul și să rămânem conectați, la invitația prietenilor de la RDW, am creat o scurtă retrospectivă în imagini de la evenimentele colaterale din circuitul RDW care s-au întâmplat în ultimii 7 ani la magazinul Dizainăr.

Am găzduit peste 25 de evenimente în cele 7 ediții și ne amintim cu plăcere de ele și de toți oamenii care ne-au călcat pragul magazinului. Suntem cumva norocoși că am avut în proiectele noastre mereu prieteni și parteneri faini alături de noi. Le mulțumim pentru asta.

Tema ediției RDW de anul acesta este SCHIMBAREA. Ne-am bucurat când a fost lansată această temă în ianuarie, pentru că era pe buzele și în mintea noastră de vreo 3 ani. Doar că anul 2020 a venit cu mai multe schimbări decât ne-am așteptat. Am rămas activi meșterind prin birou și prin magazin și am început să ne gândim cum ar arăta un viitor mai cu sens. Într-o astfel de zi la birou a filmat și designerul Mihnea Ghilduș mesajul acesta.

Stay strong, stay connected!
Ne vedem în septembrie.

#Dizainar #DesignStore #BuyLocal #RomanianDesign
#Throwback #RDW #ShortRetrospective #SeeYouInSeptember

Înapoi la blog