Call for products - Moș Dizainăr 2021

Call for products - Moș Dizainăr 2021

Ai auzit ultimele noutăți din lumea creativă? Designul românesc are nevoie de tine. Fii unul dintre cele mai creative branduri românești care se vând la Moș Dizainăr. Indiferent dacă ești creator de mobilier din lemn masiv, lămpi din hârtie și beton sau scaune din ceramică, acasă la cel mai designish moș îți poți găsi locul atâta vreme cât produsele tale inspiră și expiră design românesc.

Căutăm produse deosebite, create de designeri români - decorațiuni, bijuterii și accesorii, obiecte din ceramică, mobilier și articole de casă, corpuri de iluminat, ceasuri, cărți, jucării, pentru a le transforma în cadour inedite la a 10-a ediție a târgului Moș Dizainăr ce va avea loc între 17-22 decembrie la magazinul Dizainăr de lângă Cișmigiu.

Criterii: obiecte realizate în serie, originale, finisate la o calitate excepțională, cu o funcție și un concept estetic, numai bune de oferit cadou celor dragi. Poți intra pe www.dizainar.com/produse pentru a-ți face o idee despre ce produse selectăm de obicei în magazin.

Trimite un mesaj la scrie@dizainar.ro cu:

- fotografii (.jpg) cu produsul/colecția ta
- o scurtă prezentare a brandului și produsului/colecției (concept, materiale, preț)

Sau dă mai departe informația!

Poți transmite mesajul acesta mai departe, dacă ai un brand local favorit sau un creator român ale cărui produse ți-ar plăcea să le găsești la târgul nostru din decembrie sau chiar permanent în magazinul Dizainăr.
 
Ne vedem la Moș Dizainăr!

(Aici te poți alătura evenimentului pe Facebook.)

______________

Moș Dizainăr este un personaj creativ și nonconformist care a apărut în 2012, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc. Moș Dizainăr este și evenimentul de suflet cu care am deschis magazinul Dizainăr, acum 9 ani, și care a ajuns acum la ediția a 10-a.
 
Dizainăr concept store este spațiul creativ de întâlnire al oamenilor care înțeleg utilitatea produselor locale, frumoase și bine făcute. Fondat în 2012, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. www.dizainar.com
 
#DesignStore #Dizainar
#ContemporaryDesign
#RomanianDesign
#RomanianDesigners
#DizainarCommunity
#BuyLocal
#MosDizainar
#ChristmasGifts #CoolGifts

❄ ❄ ❄
Înapoi la blog