Cadouri #deDizainăr de 8 martie pentru cele mai dragi femei din viața ta

Cadouri #deDizainăr de 8 martie pentru cele mai dragi femei din viața ta

Exprimă-ți recunoștința pentru femeile care îți fac viața mai bună fără să aștepte ceva în schimb. Ele merită cadouri alese cu la fel de multă grijă câtă ne oferă ele de-a lungul anului.

Deși florile și ciocolata fac orice zi să fie mai bună, noi vrem să le oferim cadouri pe măsura lor. 

Descoperă selecția noastră specială de 8 martie compusă din zeci de produse care ating standardul de grijă de care îți spuneam.

Pentru jumătatea ta mai bună

Pentru cea care îți ascultă mereu poveștile, chiar dacă le-a mai auzit deja de atâtea ori. Oferă-i o bijuterie deosebită de aur sau argint de la Monom și o eșarfă catifelată cu mesajul Te iubesc de la Rozmarin. Îi vor aduce aminte mereu de tine și de grija pe care i-o porți.

Pentru mama

Pentru cea care îți pregătea negreșit pachețelul pentru școală în fiecare zi. Oferă-i tu acum o eșarfă din mătase naturală cu mesajul Mulțumesc de la Rozmarin și un unt cremos pentru corp și mâini de la Panseea - pentru o piele la fel de catifelată precum eșarfa.

Pentru bunica

Pentru cea cu care îți petreceai toate vacanțele de vară și a cărei mâncare rămâne inegalabilă. Arată-i cât de mult o apreciezi cu o broșă din porțelan pictată cu aur de la Maria Paltin și o cremă reparatoare de mâini de la Panseea

 

Pentru surori și verișoare

Pentru cele care sunt mereu în trend cu moda. Fie că e vorba de sora sau verișoara preferată, dăruiește-i două piese de rezistență pentru garderoba de primăvară - geanta de la Z Puffers, inspirată din picturile lui Mondrianși colierele de la i{n}stance, printate 3D. Garantat vor transforma fiercare ținută într-un subiect de discuție.

Iar dacă sunt adeptele articolelor mici, dar de efect, alege o pereche de cercei unicat din porțelan, pictată cu aur, de la Ceramic Sparrow.



Pentru colegele de muncă

Pentru cele care îți fac zilele de muncă mai ușoare. Platourile de la Alina Ceramics surprind prin designul creativ, acestea sunt turnate în masă necontrolată, asigurând ca fiecare design să fie unic.

Fie că vor alege să le folosească drept platouri sau în set de 6 farfurii, acestea vor deveni repede accesoriile lor preferate pentru mesele memorabile alături de prieteni.

Ceștile espresso împletite de la Tataie Studio vin în completare, egalând nivelul de creativitate prin tehnica de printare 3D.

Pentru tine

Dacă și tu vei fi sărbătorită de 8 martie, nu uita să te gândești și la tine. Atunci când ai nevoie să te relaxezi, aprinde o lumânare parfumată din ceară de soia de la Moods și pregătește-ți ceaiul preferat în setul Malevich de la Ceramic Sparrow. Vor detensiona atmosfera în zilele pline până la refuz.

Perfecte pentru atmosfera cosy sunt și fularele și pledurile de la Corinne Atelier. Profită de reduceri și de ultimele zile friguroase cu cele mai moi și călduroase articole din colecția noastră.

 

Iar pentru toate florile pe care le vei primi, aranjează-le într-o vază printată 3D de la Drag and Drop. Poți alege din cele 3 modele: Melting, Intertwined și Ripple, pe crem sau pe negru, oricare va arăta excepțional pe masa din sufragerie.



În loc de fundiță, recomandăm să adaugi cadourilor o felicitare cu mesajul Mulțumesc și să le scrii niște cuvinte frumoase celor mai dragi femei din viața ta. Pe lângă a le prețui zilnic, bineînțeles.

Descoperă și recomandările noastre pentru Mărțișor aici!

Dorești să vezi întreaga colecție de produse înainte de a plasa o comandă? Te așteptăm la Mic târg de primăvară @ Dizainăr în perioada 24 februarie - 1 martie și 4-8 martie, la showroom-ul Dizainăr de la Cișmigiu între orele 12:00-19.00. PInstagram și Facebook ne găsești mereu!

Înapoi la blog