Căutare

Tastează și apasă Enter

O scurtă retrospectivă Romanian Design Week @Dizainăr

Azi, pe 15 mai 2020, ar fi început a 8-a ediție Romanian Design Week în București. La invitația prietenilor de la Romanian Design Week am fost un pic pe la birou și am creat o scurtă retrospectivă în imagini de la evenimentele colaterale RDW care s-au întâmplat în ultimii 7 ani la magazinul Dizainăr. #SeeYouInSeptember

Ne vedem la târgul alternativ Alt.Crăciun 2019

Aflat la a 5-a ediție, Alt.Crăciun la MercatoComunale este un târg de Crăciun care aduce împreună artiști live și designeri români, cu activități pentru copii și food trucks, o experiență diferită pentru a sărbători un pic altfel perioada Sărbătorilor de iarnă. Deschis până pe 22 decembrie. Acces gratuit.

Târgul cadourilor lui Moș Dizainăr #8

Moș Dizainăr te așteaptă în casa lui de lângă Cișmigiu, ca să alegi cadouri de care să te bucuri tot anul. Cadourile lui Moș Dizainăr sunt obiecte frumoase și utile deopotrivă, produse în serii mici din materiale preponderent naturale, ce spun povestea designului românesc. Aflat la ediția a 8-a, târgul se întâmplă între 13-22 decembrie 2019, la magazinul Dizainăr din strada Puțul cu Plopi, nr 17, București. Accesul este liber, iar programul e de miercuri până duminică, orele 12.00-20.00. #Dizainar #RomanianDesign #DesignShop #CumparaLocal #MosDizainar #CadouriInedite

Conferința de design 2019: Despre utilizarea și optimizarea spațiilor

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design ce va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii. Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 - 14:00.

Am premiat câștigătorii ediției a 2-a Smart Design Challenge

Orange România anunță încheierea Smart Design Challenge și desemnează câștigătorii celei de-a doua ediții a competiției. În concursul dezvoltat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainăr și Samsung România cel mai bun proiect a fost desemnat „Dial Shakers”, setul de piperniță și solniță inspirat din echipamentul audio, ce oferă o alternativă elegantă contra întreruperilor de la masă printr-un mod plăcut de a regla intensitatea luminii sau volumul muzicii la distanță. Echipa formată din Roman Naghirneac (designer industrial) și Andrian Jurat (inginer electronică) a câștigat marele premiu în valoare de 5.000 de euro oferit de Orange România.