Căutare

Tastează și apasă Enter

Conferința de design 2019: Despre utilizarea și optimizarea spațiilor

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo București, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței de Design ce va avea 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii. Organizată de Centrul Expozițional ROMEXPO București, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferința de design 2019 are loc în a treia zi a târgului internațional de mobilă BIFE SIM, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, în intervalul 11:00 - 14:00.

Am premiat câștigătorii ediției a 2-a Smart Design Challenge

Orange România anunță încheierea Smart Design Challenge și desemnează câștigătorii celei de-a doua ediții a competiției. În concursul dezvoltat în parteneriat cu platforma de design românesc Dizainăr și Samsung România cel mai bun proiect a fost desemnat „Dial Shakers”, setul de piperniță și solniță inspirat din echipamentul audio, ce oferă o alternativă elegantă contra întreruperilor de la masă printr-un mod plăcut de a regla intensitatea luminii sau volumul muzicii la distanță. Echipa formată din Roman Naghirneac (designer industrial) și Andrian Jurat (inginer electronică) a câștigat marele premiu în valoare de 5.000 de euro oferit de Orange România.

Conferința Construct - Ambient 2019

Pe 15 martie, la Romexpo, are loc Conferința Construct-Ambient 2019, locul unde puteți înțelege mai bine etapele de proiectare și construcție a unei case atunci când lucrați cu specialiști. Organizat de centrul expozițional Romexpo împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul – promotori ai industriilor creative, evenimentul va avea loc în a doua zi a târgului Construct Ambient Expo 2019, în Sala Madgearu, Pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Start înscrieri Smart Design Challenge 2018!

Orange România, în parteneriat cu magazinul de design românesc Dizainăr, lansează cea de-a doua ediție a Smart Design Challenge. Competiția îi provoacă pe tinerii designeri să găsească soluții creative și să proiecteze un produs de design, funcțional și estetic, dar care să încorporeze tehnologia. Parte a platformei Tech a Break lansată în 2017, prin care Orange susține antreprenoriatul din industriile creative și tehnice, Smart Design Challenge are ca scop crearea și identificarea unor produse inteligente care să îmbine utilizarea tehnologiei cu o viziune creativă și curajoasă în ceea ce privește designul. Tema ediției din acest an este „Daily routine”, iar produsul conceput de candidați trebuie să se încadreze în categoriile home & deco sau accesorii.

Conferința de Design 2018

Pe 14-15 septembrie va avea loc Conferința de Design 2018 – Smart Industries for a Smart City, locul unde puteți afla mai multe despre orașele inteligente și câteva inițiative locale care ne-au atras atenția și admirația. Organizat de centrul expozițional Romexpo, împreună cu magazinul de design românesc Dizainăr și Revista Atelierul, evenimentul va avea loc în a treia și a patra zi a târgului internațional de mobilă BIFE-SIM 2018, în Sala Titulescu, Pavilionul nou B3, Romexpo.