Căutare

Tastează și apasă Enter

Despre noi

Manifest de dizainăr

Imaginează-ți un loc în care originalitatea și neconvenționalul sunt la ele acasă.

Pătrunzi într-un laborator de design românesc în care cumpărătorul, creatorul și producătorul de obiecte de design își dau mâna pentru realizarea lor. În fond, noi utilizăm designul ca metodă originală de rezolvare a problemelor personale și sociale. Adresăm nevoi individuale prin soluții inovatoare. Aducem împreună factorii necesari pentru realizarea de obiecte, în stilul nostru.

"Astfel dacă ai un spate total diferit față de al celorlalți, de ce să nu te simți bine în scaunul TĂU, realizat pentru nevoile TALE? Sau poate ai realizat că iluminarea stradală poate fi făcută mai eficient. Hai s-o facem!" Inovația devine realitate în Dizainăr fără compromisuri și fără limite.

Noi suntem dizainări. Ceea ce oferim nu este doar cultură urbană în cel mai select mod al ei, nu este doar originalitate și inovație românească ci un adevărat mod de a trăi - modul nostru - viața de dizainăr.

Suntem magazinul-concept, destinat în exclusivitate creației de produs din România.

Dedicați culturii și identității românești, am creat dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare și generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care credem.

La noi, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

Regulile Dizainăr
 1. Dacă ești în Dizainăr spui tuturor cine ești și ce faci (cartea ta de vizită reprezintă aderarea ta la manifest - o lași peste tot)
 2. Dacă o lucrare de-a ta este expusă la Dizainăr toți prietenii tăi vin să o vadă
 3. Dacă cineva spune că Dizainăr e "COOL" sau "ÎN TREND" îl corectezi - știi bine că nu suntem nici cool și nici în trend - suntem ceea ce suntem și e frumos așa (ne trăim viața în modul NOSTRU)
 4. Magazinul Dizainăr stă deschis atât timp cât trebuie
 5. Dacă aceasta este prima ta zi la Dizainăr… trebuie să creezi sau să cumperi ceva
Beneficii Dizainăr
 1. Te vezi
 2. Te vinzi
 3. Te (re)produci
 4. Creezi în familie
 5. Explorezi
Beneficii Cumpărător Dizainăr
 1. Ce-i al tău e în serie mică
 2. Ce-i al tău e autentic
 3. Ce-i al tău e epic (productiv, simplu, deosebit)
 4. Ce-i al tău e făcut local, de un dizainăr, și are un preț corect